Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Voegwerk

Het is belangrijk dat uw voegen sterk en stevig zijn. Door omstandigheden kan het zijn dat het cement tussen de stenen is gaan scheuren, gaan brokkelen of het vervallen is. Bij schade aan voegen is het belangrijk dat u zo snel mogelijk voor nieuwe voegen of voor renovatie zorgt.

Er zijn verschillende soorten voegen. Zo zijn er nu dus vele mogelijkheden om de muur een modern en strak uiterlijk te geven. Een aantal soorten voegwerk waar u uit kunt kiezen, zoals:

 • Holle voeg: deze voeg geeft de gevel een mooie afwerking;
 • Strakke voeg: deze voeg geeft de gevel een strak en modern uiterlijk;
 • Verdiepte voeg: deze voeg creëert een schaduweffect;
 • Bol geklopte voeg: bij deze voeg steekt het cement uit;
 • Schaduw voeg: deze voeg is schuin afgesneden en creëert een mooi schaduweffect.

Wanneer u nieuw voegwerk wilt, is het belangrijk dat u kiest voor voegen die bij u en uw wensen past. Zoals u ziet, zijn er veel verschillende soorten voegen. Als u ervoor kiest om uw voegwerk te laten regelen of renoveren door aannemersbedrijf IJzendoorn, bent u verzekerd van deskundig advies op maat. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met voegwerk en kunnen u dus haarfijn uitleggen wat de voordelen en nadelen van bepaalde voegen zijn. Zo kunnen wij, samen met u, de juiste voeg kiezen die bij u en uw wensen past.

Samen met u willen wij graag zo snel mogelijk het beste resultaat mogelijk krijgen. Neem dus contact met ons op! Zo kunt u binnen de kortste keren van uw nieuwe of gerenoveerde voegwerk.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)