Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Schoorsteen renovatie

De schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw huis. Deze zorgt er namelijk voor dat rook op een veilige manier wordt afgevoerd. Schoorstenen kunnen na verloop van tijd gaan doorslaan en lekken. Oude schoorstenen zijn vaak in slechtere staat door veelvuldig gebruik en de weersinvloeden waarmee de schoorsteen te maken heeft. Scheuren en slijtage in het rookkanaal kunnen schoorsteenlekkage veroorzaken. Nu kunt u ervoor kiezen om de schoorsteen af te laten breken en opnieuw te laten metselen. Maar het is ook mogelijk te kiezen voor een schoorsteen renovatie. Nieuw betekend namelijk niet altijd beter. Als u uw schoorsteen laat renoveren door aannemersbedrijf IJzendoorn bespaart u kosten en bent u verzekerd van langdurig plezier van de renovatie.

De kosten voor de renovatie van een schoorsteen zijn per huis en per schoorsteen verschillend en afhankelijk van de verrichte werkzaamheden. Voor wij beginnen met de renovatie, komen we eerst bij u langs om te kijken wat er precies moet gebeuren met de schoorsteen en hoe we dit het beste aan kunnen pakken. U bent bij IJzendoorn verzekerd van professionaliteit, kwaliteit, duidelijke afspraken en uitstekende service voor een scherpe prijs.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van schoorsteen renovatie of zou u graag nog wat meer informatie willen, neem dan nu contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)