Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Impregneren

Door de hoge zuurgraad en vervuiling in de neerslag wordt het voegwerk van de gevels steeds sneller aangetast. Hierdoor kan er vocht door de muren heen komen. Wij van IJzendoorn adviseren u dan ook de gevel door ons te laten impregneren / hydrofoberen.

Dit houdt in dat er een vloeistof wordt aangebracht op de gevel. De gevel wordt hierdoor waterafstotend gemaakt en is daarna dus ongevoelig voor vocht, mos, algen, schimmels en andere invloeden. Ook wordt hiermee voorkomen dat de stenen beschadigd raken door vorst. Door gevels en muren te impregneren / hydrofoberen zal de isolatiewaarde en de levensduur van u woning toenemen.

De gevel moet redelijk gaaf en vrij van scheuren zijn om de vloeistof aan te brengen. Wanneer dit niet het geval zal de gevel eerst in de juiste conditie worden gebracht voordat er geïmpregneerd / gehydrofobeerd kan worden. Uiteraard kunnen wij van IJzendoorn dit ook voor u regelen.

Impregneren / hydrofoberen is zeker een aanrader. Wij kunnen de vloeistof vakkundig voor u aanbrengen voor een scherpe prijs. Onze mensen zitten al jarenlang in het vak en gebruiken alleen de beste materialen.

Uw gevel laten impregneren / hydrofoberen door ons? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij hoe we u van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)