Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Uitbouwen

Heeft u thuis meer ruimte nodig, maar wilt u niet verhuizen? Dan is het uitbouwen van uw huis een perfecte oplossing! Ga voor zekerheid en laat uw aanbouwing realiseren door aannemersbedrijf IJzendoorn.

Voordat de aanbouw werkelijk geplaatst wordt, staat u nog een hoop beslissingen te wachten. Wat voor ruimte wilt u precies creëren? Hoe zorgt u voor een goede en vooral mooie overgang van de bestaande ruimte(n) naar de nieuwe ruimte? Welke materialen zijn het meest geschikt? Welke afwerking wilt u op de vloeren en muren? Hoe zit het met de isolatie?

U ziet het: er moeten een hoop keuzes gemaakt worden voordat het uitbouwen werkelijk begint. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij staan namelijk altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat deskundig advies op maat te geven in elke situatie. Samen met u zullen wij zorgen voor het allerbeste resultaat dat precies bij uw wensen en uw budget past.

Wij adviseren, meten alles op, ondersteunen u bij de vergunningsaanvraag, leveren en bouwen de aanbouw en zorgen natuurlijk voor de complete afwerking. Het hele traject van ontwerp en offerte tot installatie en oplevering kunnen wij voor u uitvoeren, maar u kunt ook gedeelten aan ons uitbesteden. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)