Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Badkamers

Heeft u plannen om te gaan verhuizen of verbouwen? En zou u graag een nieuwe badkamer willen of uw oude badkamer willen renoveren, maar beschikt u niet over de benodigde kennis, gereedschappen of tijd? Dan bent u bij aannemersbedrijf IJzendoorn aan het juiste adres! Al sinds 1975 zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van badkamers. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

 • Het compleet installeren van al het sanitair van uw badkamer en toilet;
 • Complete renovatie van uw badkamer;
 • Het verwijderen en vernieuwen van tegels, stucwerk, plafond en vloer;
 • Het vernieuwen van de waterleiding, afvoer en de elektra;
 • Het repareren van waterschade of lekkage aan muren, plafond en vloer.

Wilt u graag één van bovenstaande klusjes laten uitvoeren door een deskundig bedrijf met veel ervaring op het gebied van badkamers? Of heeft u juist een andere uitdagende taak voor ons? Dan bent u bij aannemersbedrijf IJzendoorn aan het juiste adres! Wij staan altijd voor u klaar met onze deskundigheid, kennis en adviezen op maat. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat!

Het is natuurlijk fijn als uw badkamer zo snel mogelijk klaar voor gebruik is. Wij van IJzendoorn verzekeren u dat door onze efficiënte manier van werken, u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw gloednieuwe of gerenoveerde badkamer. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)