Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Verbouwingen

Heeft u meer ruimte nodig? Of wilt u juist een afscheiding plaatsen, voor bijvoorbeeld meer privacy of een extra kamer? Dit is geen gemakkelijke klus om zelf uit te voeren. Lang niet iedereen heeft de tijd, de materialen of de kennis om zelf verbouwingen uit te voeren. Als u uw verbouwingen zelf uitvoert, bent u natuurlijk ook niet zeker van het beste resultaat. Ga dus voor zekerheid en laat uw verbouwingen doen door aannemersbedrijf IJzendoorn!

Voordat de verbouwingen werkelijk beginnen, moeten er eerst veel keuzes gemaakt worden. Welke materialen wilt u bijvoorbeeld gebruiken? Welke kleuren? Hoe zit het met bijvoorbeeld de isolatie? Al deze vragen kunnen u duizelen. Gelukkig staat u er niet alleen voor! Van offerte tot oplevering: wij staan u bij. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat deskundig advies op maat te geven in elke situatie. Maak dus uw wensen kenbaar en samen met u zullen we kijken naar alle mogelijkheden en wat er het best bij u, uw wensen en eisen en uw budget past.

Het hele traject van ontwerp en offerte tot installatie en oplevering kunnen wij voor u uitvoeren, maar u kunt ook gedeelten aan ons uitbesteden. In ieder geval zullen wij er voor zorgen dat u zo snel mogelijk van uw verbouwing kunt genieten. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)