Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Schoorsteen restauratie

Schoorstenen kunnen na verloop van tijd gaan doorslaan en lekken. Vaak wordt er dan besloten de schoorsteen af te breken en opnieuw te metselen. Echter het is ook mogelijk om de schoorsteen te restaureren. Wij van IJzendoorn kunnen deze werkzaamheden vakkundig en kwalitatief voor u uitvoeren. Zo hoeft u uw schoorsteen niet helemaal af te laten breken en opnieuw te laten metselen. Nieuw betekend namelijk niet altijd beter. Met schoorsteen renovatie bespaart u kosten en geniet u langdurig van uw schoorsteen.

Het is belangrijk dat uw schoorsteen in goede staat verkeerd. De schoorsteen zorgt namelijk voor de afvoer van rook en rookgassen via een rookkanaal. Als er slijtage of scheuren in het rookkanaal zitten kan dit een schoorsteenlekkage tot gevolg hebben. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Hoe langer u wacht met het restaureren van de schoorsteen, hoe meer de restauratie waarschijnlijk gaat kosten.

De kosten van de schoorsteen restauratie verschillen per huis en ook per schoorsteen. Daarom komen onze specialisten van te voren bij u langs om te kijken wat precies het probleem is en hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Wacht en twijfel dus niet langer en neem snel contact op met IJzendoorn voor het restaureren van uw schoorsteen.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)