Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Dakopbouwen

Zou u wel eens wat anders willen, bijvoorbeeld meer ruimte in uw woning? Denkt u aan een verbouwing of een verhuizing maar is dit eigenlijk niet wat u wilt? Overweeg dan eens een dakopbouw of een dakkapel. Hiermee zorgt u voor meer leefruimte, meer vierkante meters en een directe waardevermeerdering van uw woning. En dit met een minimum aan overlast en rommel en een maximum aan resultaat en kwaliteit. Wij van IJzendoorn kunnen hiervoor zorgen! Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met alles in en om het huis.

Als u interesse heeft in een dakopbouw of dakkapel, komen wij bij u langs om te kijken hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Vrijwel elk huis is geschikt voor een dakopbouw of dakkapel, maar elk huis is anders en vereist dus een andere aanpak. Onze werknemers zijn zeer ervaren en hebben de juiste kennis en beschikken over de beste materialen om uw dakopbouw of dakkapel te plaatsen.

In overleg met u plannen wij de werkzaamheden. Zo weet u ongeveer hoe lang de werkzaamheden gaan duren, wanneer dit gaat gebeuren en wat het ongeveer zal gaan kosten. Hierdoor weet u, en wij ook, waar u aan toe bent.

Als wij tijdens het plaatsen van de dakopbouw of dakkapel zien dat uw dak een reparatie of onderhoud nodig heeft, kunnen wij dit in overleg met u ook voor u regelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in dakwerkzaamheden.

Interesse of meer weten? Neem dan contact op met IJzendoorn en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)