Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Gevelreiniging

Aannemersbedrijf IJzendoorn is al jarenlang gespecialiseerd in gevelwerken en alles in en om het huis. Vanzelfsprekend hoort hier ook gevelreiniging bij. Gevels staan bloot aan invloeden van buitenaf zoals weer en uitlaatgassen. Vocht en vervuiling brengen schade aan gevels en daken. Afhankelijk van de aard van de vervuiling wordt de gevel door het toepassen van verschillende technieken gereinigd.

Voorbeelden van de technieken zijn:

 • hogedrukreiniging met (heet) water
 • torbo sandwashing (water met zand)

U krijgt niet alleen een mooie gevel terug, maar u gevel is ook voor lange tijd bestand tegen vocht en vervuiling wanneer deze geïmpregneerd is.

Het is belangrijk dat uw gevel goed wordt onderhouden en dus goed gereinigd is. Dit voorkomt grote lekkages en dus reparaties van uw gevel en dus bespaard dit u veel kosten. Als u uw gevel regelmatig laat reinigen, hoeft u zich geen zorgen te maken over dure reparaties aan uw gevel.

Wij van IJzendoorn zitten al jarenlang in het vak en kunnen elke klus voor u klaren. Gevels zijn onze specialiteit en dus bieden wij u kwaliteit, professionaliteit en goede service voor een scherpe prijs. Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden wat betreft gevelreiniging? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)