Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Gevelwerk

Wij van IJzendoorn zijn gespecialiseerd in gevelwerken en alles in en om het huis. Uw gevel krijgt te maken met vele verschillende weersinvloeden. Dit betekend dat de gevel kan slijten en soms kan beschadigen. Een veelvoorkomend probleem bij gevelwerk is betonschade.

Betonschade kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld:

 • corrosie van de wapening in het beton Inmenging van schadelijke stoffen in de betonmorte
 • uitvoeringsfouten tijdens de bouw

Het is noodzakelijk de juiste diagnose te stellen en hierop de methode van betonrepararatie te bepalen. Als corrosie aan de wapening de oorzaak van de schade is dan onstaat er scheurvorming. Betondekking en brokken beton worden weggedrukt van de wapening en vallen van de gevel. De gevolgen kunnen per oorzaak verschillen. Reparatie is soms direct nodig. Na onderzoek van de constructie stellen wij een diagnose en maken wij voor u een passend advies en offerte voor de betonreparatie.

Hoe langer u wacht met de reparatie van gevelwerk, hoe meer de uiteindelijke reparatie zal gaan kosten. Twijfel dus niet langer en schakel ons in voor uw gevelwerk. Wij komen voorafgaand aan de reparatie bij u langs om te kijken wat precies het probleem is. Aan de hand hiervan kunnen wij bepalen wat er precies moet gebeuren en hoe wij dit aan gaan pakken. Neem voor interesse of meer informatie contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)