Welkom op de website van A. IJzendoorn Onderhoud Voor al uw onderhoud, verbouwingen & gevelwerken

Betonwerk

Schade aan betonwerk is natuurlijk iets wat u liever niet heeft. Toch kan het zijn dat u last heeft van schade aan uw betonwerk. Schade aan beton kan verschillende oorzaken hebben:

 • Corrosie van de wapening in het beton: dit is aantasting van de wapening in het beton door inwerking van zuurstof, water en/of zouten. Als corrosie van de wapening de oorzaak van de schade is, ontstaat er scheurvorming. Betondekking en -brokken worden weggedrukt van de wapening en vallen van de gevel;
 • Inmenging van schadelijke stoffen in de betonmortel; betonmortel is de benaming voor een nog plastisch mengsel van cement, toeslagmateriaal en water waaraan vulstoffen en hulpstoffen kunnen zijn toegevoegd. Als er schadelijke stoffen in dit mengsel komen, kan dit leiden tot schade;
 • Uitvoeringsfouten tijdens de bouw: deze oorzaak spreekt natuurlijk voor zich. Het is erg belangrijk dat de uitvoering correct wordt uitgevoerd. Is dit niet het geval, ontstaat er sneller schade.

Het is belangrijk om eventuele schade aan het beton zo snel mogelijk te repareren om ernstige gevolgen te voorkomen. Wacht dus niet langer met het repareren van uw betonwerk, want in sommige gevallen is reparatie soms direct nodig. Na onderzoek van de constructie, stellen wij een diagnose. Aan de hand van deze diagnose maken wij voor u een passend advies en offerte voor de betonreparatie.

Wanneer u daadwerkelijk ervoor kiest om uw betonwerk door IJzendoorn Onderhoud te laten repareren, bent u verzekerd van een lange levensduur van uw betonwerk. Onze werknemers zorgen voor een deskundige uitvoering van de reparatie, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw mooi gerepareerde betonwerk. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen samen kijken wat we voor u en uw betonwerk kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)