Gevelwerk Haaglanden

Voor al uw gevelwerk Haaglanden kunt u terecht bij IJzendoorn. Uw gevel kan na enkele tijd schade oplopen. De gevel heeft veel te verduren met de wisselende weersomstandigheden. Hierdoor gaat de gevel slijten of raakt hij beschadigd. Vaak is betonschade het probleem bij gevelwerk. Dit kan door een aantal factoren ontstaan:

  • Er kan een uitvoeringsfout zijn gemaakt tijdens het bouwen van de gevel.
  • Ontstaat corrosie van de wapening in het beton
  • Inmenging van schadelijke stoffen in de betonmortel.

Om een goede en passende oplossing te vinden voor uw gevel, is het belangrijk om een diagnose te stellen. Zo kunnen wij voor u gaan bedenken welke gevelwerk Haaglanden oplossingen er mogelijk zijn. Zo is bij corrosie van de wapening het gevolg dat er scheurvorming ontstaan. Dan kunnen er stukken beton en betondekking van de gevel vallen. Maar de gevolgen zijn erg verschillend per oorzaak. Per situatie is het ook variërend hoe snel er maatregelen getroffen moeten worden.

Nadat wij de oorzaak hebben vastgesteld, maken wij een voorstel voor de reparatie. Hierbij krijgt u ook een offerte. Als u het gevelwerk Haaglanden uitstelt, loopt u enkel het risico dat het een duurdere reparatie gaat worden.

Wilt u graag meer informatie over gevelwerk Haaglanden van IJzendoorn ? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij kunnen onze werkzaamheden uitgebreid toelichten.  Vraag dan een offerte aan.